top of page

Fra sommer til efterår

Ti refleksionsøvelser: et tilbageblik på sommeren og tanker om dit efterår
Nana_Lange_-_Sommer_Efterår1.jpg

Du kan frit downloade øvelsen via nedenstående link

Sommeren er nu forbi, og vi bevæger os ind i efteråret. For at markere denne overgang har jeg lavet en lille refleksionsøvelse. Tiden flyver nemlig så nemt forbi os, og af og til glemmer vi at stoppe op og reflektere over, hvad vi netop har været igennem, og hvor vi er på vej hen.

Øvelsen er derfor en invitation til at se tilbage på en sommer, der måske både bød på overraskelser, udfordringer, betydningsfulde øjeblikke og svære stunder. Det er en mulighed for at få integreret og forankret disse oplevelser og stunder samt betydningen af dem for enten at kunne give slip eller tage dem med sig. Samtidig er det en invitation til at se fremad, reflektere over, hvad der er vigtigt lige nu, og sætte intentioner for de kommende tre måneder.

Jeg har foreslået ti spørgsmål, som du kan reflektere over for dig selv eller måske sammen med en ven eller partner. Du kan skrive dine refleksioner ned eller blot bruge spørgsmålene som inspiration til refleksion. Personligt oplever jeg skriverier og ord som magiske og forandrende, men det er helt op til dig, hvordan du bruger øvelsen.

bottom of page