top of page

Fra forår til sommer

Ti refleksionsøvelser: et tilbageblik på foråret og tanker om din sommer
Screenshot_20210601-200907__01__01.jpg

Du kan frit downloade øvelsen via nedenstående link

Foråret er omme, og vi bevæger os nu ind i sommeren. Varmen har endelig ramt os (det tog sin tid), og vi er vist alle klar til mere udendørsliv og sol. For at markere denne overgang har jeg lavet en refleksionsøvelse, som giver anledning til at stoppe op og reflektere over, hvad vi netop har været igennem, og hvor vi er på vej hen.

 

Øvelsen er derfor en invitation til at se tilbage på et forår, der måske bød på både udfordringer, betydningsfulde øjeblikke, læring og udvikling. Jeg ser det som en mulighed for at integrere og forankre disse oplevelser for enten at kunne give slip eller tage dem med videre ind i sommeren. Samtidig er det en invitation til at se fremad og sætte intentioner for de kommende tre måneder.

Jeg har foreslået ti refleksionsøvelser, som du kan udføre for dig selv eller måske sammen med en ven eller partner. Du kan skrive dine refleksioner ned eller blot bruge spørgsmålene som inspiration til refleksion.

 

Hvis du har udfyldt årsskiftehæftet, kan du bruge refleksionsøvelserne som en anledning til at genbesøge refleksionerne og intentionerne, som du formulerede omkring årsskiftet. 

 

bottom of page