top of page

Fra vinter til forår

Ti refleksionsøvelser: et tilbageblik på vinteren og tanker om dit forår
DKEU7782.JPG

Du kan frit downloade øvelsen via nedenstående link

Vinteren er omme, og vi bevæger os nu ind i foråret. Vi har allerede set forårsblomster spire og mærket solstrålernes varme, og forandring er på vej. For at markere denne overgang har jeg lavet en refleksionsøvelse, som giver anledning til at stoppe op og reflektere over, hvad vi netop har været igennem, og hvor vi er på vej hen.

Øvelsen er derfor en invitation til at se tilbage på en vinter, der måske bød på både udfordringer, betydningsfulde øjeblikke, læring og udvikling. Jeg ser det som en mulighed for at få integreret og forankret disse oplevelser og stunder for enten at kunne give slip eller tage dem med videre ind i foråret. Samtidig er det en invitation til at se fremad, mærke efter og sætte intentioner for de kommende tre måneder.

Jeg har foreslået ti refleksionsøvelser, som du kan udføre for dig selv eller måske sammen med en ven eller partner. Du kan skrive dine refleksioner ned eller blot bruge spørgsmålene som inspiration til refleksion.

 

Hvis du har udfyldt årsskiftehæftet, kan du bruge refleksionsøvelserne som en anledning til at genbesøge refleksionerne og intentionerne, som du formulerede omkring årsskiftet. 

bottom of page